Workshops / Opleiding

Wanneer je wilt weten wat de ABC-Training teweeg kan brengen voor jou en je hond, dan is het mogelijk om dit via workshops te doen. Of je hebt privé- of groepslessen gevolgd bij een ABC-Trainer en wilt het verhaal nog eens horen van de grondlegger, dan is het mogelijk om de workshops te volgen. De workshops worden namelijk alleen door Hermina Stout gegeven.

In de workshops gaan we op onderzoek naar hoe je in verbinden kunt komen en blijven met je hond. Hoe je hem kunt begeleiden met de afleidingen en samen de uitdagingen kunt aangaan.
Er wordt gewerkt op het niveau van wat je hond aankan. Er zal afwisselend met de groep als individueel gewerkt worden. Door de individueel benadering en de uitleg hierbij van het waarom en waarvoor en het zien van het effect, kun je ook leren van de andere combinaties.
Er zijn maximaal 8 honden aanwezig. Waarbij gezorgd wordt voor een ruimte onderlinge afstand.
Om met je relatie en communicatie met je hond te verbeteren zijn er een aantal ABC-Training workshops.

ABC Kennismaking

– Basis (dagdeel)
– Vervolg (dagdeel)

ABC Verdieping

– Aandacht (dagdeel)
– Bewustwording (dagdeel)
– Communicatie (dagdeel)

ABC Vaardigheidstraining:
Je hebt tenminste de Basis en de Vervolg workshop gevolgd en je bent met de ABC-Training aan de slag gegaan, maar je loopt vast of wil verder en/of je weet niet hoe, dan kun je nu terecht bij de workshop ABC Vaardigheidstraining.
Je kunt hier van te voren aangegeven waar je vast loopt en waar je aan wilt werken, dit wordt dan meegenomen in het programma. Ook de stappen om thuis verder te kunnen, die op jou van toepassing zijn, worden aangereikt.

Wil je nog meer leren en/of ook andere mensen te helpen om te werken vanuit ABC-Training methodiek in de vorm van privéles of groepstraining, dan heb je naast de voorgaande workshops ook de instructeur workshops nodig:

Instructeur Opleiding

– ABC Instructeur is twee dagendelen.

Bij Opleiding kun je hier meer over vinden.


Onderdelen uit de ABC-Training hebben een eigen workshop gekregen onder de naam ABC Specials.

Zoals:
ABC in Beweging, het samen in beweging zijn uitgewerkt als een ontspannen samenspel
– ABC in Beweging Basis
– ABC in Beweging Vervolg

En de:
ABC BOS (Bewust Ontspannen Samenzijn)
Deze workshop is erop opgericht om jou meer bewust te maken van je wat er in jou en je hond omgaat en wat de wisselwerking hiervan is.